Jeg har skrevet en bog!

En fantastisk bog der handler om den unge kvinde Mra, og hendes møde med elverfolket i Grønneskov. Hun møder Sunna, Ildfeernes dronning, klægdragers dunst og lærer nogle af Elvernes magiske ritualer. I Grønneskov bor Elverklanen “Vogterne af Skoven”, og Ndor, Ghyr og Sdahr står i spidsen af vogterne.

Hvorfor hedder siden her anaon.dk? Anaon er selenit tårnet midt i Mórad Rún, hvorfra Gudindens eller rettere skabelsens lys sendes ud. Præstinden Lhumi står for de hellige ritualer. Lyset bølger ud i verden, og opfordrer til fred og sammenhængskraft, hos dem der bærer lyset i hjertet.

Undervejs i processen med at skrive bogen, har jeg fået hvisket Elver magi i ørerne, så hvis du interesserer dig for østens mystik og alkymi i det hele taget, vil du kunne genkende de gamle hemmeligheder.

I bogen vil du også møde vætter og mørkemænd, klægdrager og spidsdrager, Elverfolk og Dragefolk, nisser og Gnomer samt store viise træer. Glæd dig!

Du kan købe bogen Mórad Rún-hemmelighedernes ophav her

Offentliggjort af Henriette Ditlevsen

Mærker du også den magiske verden række ud efter dig, når du går i skoven? Jeg skriver om Elvere og fauner, vætter og nisser. Spidsdrager og klægdrager. Alle dem du kan møde på skovturen. Men først og fremmest skriver jeg om det lys, der forbinder alle verdener, og den kraft som vi alle er en del af... Hjertelyset. Anaon.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: