BlogKollektive stemninger.

Vi kan smitte hinanden med stemninger. Specielt stemninger af frygt og angst, kan udvikle sig til en hel epidemi, og fare gennem æteren som stormfulde æteriske lavtryk. Måske mærker du ikke at du er ude i en æterisk stemningsstorm, men mærker at du føler dig angst og opgivende? Dog uden at kunne sætte en finger på, hvad der helt konkret sker i dig?

Photo by cottonbro on Pexels.com

På rette hylde?

Det viste sig heldigvis at min bog var på den rette hylde. Den stod i samme sektion som Tolkien, og andre mestre udi episke fantasy romaner for voksne. Andre forfattere som har turdet bevæge sig ind i fantasiens verden, og følge skrivenissens intuitive dans gennem narrativet.

Jeg har skrevet en bog!

En fantastisk bog der handler om den unge kvinde Mra, og hendes møde med elverfolket i Grønneskov. Hun møder Sunna, Ildfeernes dronning, klægdragers dunst og lærer nogle af Elvernes magiske ritualer. I Grønneskov bor Elverklanen “Vogterne af Skoven”, og Ndor, Ghyr og Sdahr står i spidsen af vogterne. Hvorfor hedder siden her anaon.dk? Anaon er selenit tårnet midt i Mórad Rún, hvorfra Gudindens eller rettere skabelsens lys sendes ud. Præstinden Lhumi står for de hellige ritualer. Lyset bølger ud i verden, og opfordrer til fred og sammenhængskraft, hos dem der bærer lyset i hjertet. Undervejs i processen medFortsæt læsning “Jeg har skrevet en bog!”

Mórad Rún, Hemmelighedernes ophav.

Hvorfor nu skrive fortællinger? Jo, fordi magien findes i de gamle fortællinger, hvor det gode (næsten) altid vinder over det onde. Det kan være det gode i hjertet, der vinder over egoets selviske agendaer. Det kan være naturen der vinder over det kultiverede. Mórad Rún er navnet på bogen, men også navnet på Elvernes landsby. Her bor vogterklanen der vogter freden i skoven. Den vigtigste lov hos Elverne, er loven om sammenhængskraft. Alle er en del af verden, og derfor er alle klaner forbundet, uanset om de er oplyste og ved det, eller om de ikke forstår det.Fortsæt læsning “Mórad Rún, Hemmelighedernes ophav.”

Henriette Ditlevsen

Magiske fortællinger, stemningståger, elvere og feer. Hvor kommer det dog fra? Jeg har i mange år beskæftiget mig med chakra læren, og østens viden om energistrømme i vores fysiske krop, men også energien imellem os. Alt det vi deler. Stemninger imellem os, hvordan et rum kan have en god stemning eller en dårlig. Hvordan vi mærker at nogen sur-stråler på gaden, eller i køen foran os, når vi køber ind. Nogen kalder det vores aura, det felt omkring os, hvor vores energi er samlet. Igennem dette felt mærker vi hinanden. Vi mærker andres aura, og den energi denFortsæt læsning “Henriette Ditlevsen”


%d bloggers like this: