Efterår.

Nu begynder lyset for alvor at svinde, og de første gule blade viser sig på træerne. Luften føles klar, og duggen falder tungt og bliver liggende længe i græsset. Det er som om at sommerens varme og aktivitet svinder med lyset. Vi søger ind i vores huse, finder striktrøjerne og de tykke sokker frem. Nu skal der hygges.

Naturen har det på samme måde. Træerne trækker energien tilbage fra bladende, så de stråler i alle regnbuens farver. Træerne flytter fokus fra vækst og frugt, til roddannelse.

Måske føler du trang til at gøre det samme? At gå ind i dig selv, mærke hvor du er og stikke rødderne dybere ned, i den virkelighed som du nu engang befinder dig i?

Er det i virkeligheden det vi kalder hygge?

Et hvert træ er ikke stærkere end dets rødder, har jeg hørt. Hvis du planter et træ i efteråret, danner det stærke rødder mens det “sover” om vinteren, og er klar til blomstring og vækst til forår.

Her kommer en lille visualisering, eller meditation.

“Prøv at forestille dig, at du er et træ.

Du mærker, hvordan alt det du har oplevet gennem sommeren, lige så stille drysser af.

Slip de blade, eller hændelser der gjorde ondt. Mærk dem, anerkend dem, men slip dem..

Du mærker de blade der var glædesfyldte oplevelser. Smil, mens de svæver afsted i vinden.

Mærk hvordan du, efterhånden som bladende slippes, føler dig mere og mere let.

Din kraft centreres i din midte, din kerne.

Du mærker dine rødder. De søger længere og længere ned i jorden. Rødderne breder sig ud og skaber stabilitet. Du forbindes med naturen selv, og kraften fra naturen strømmer op i dine fødder og breder sig ud i din krop. Du mærker naturens pulseren i dig. Dit hjerte slår synkront med naturens pulseren, og du mærker hvordan du bliver ét med naturen.

Du sidder lidt i stilhed og nyder at være forbundet med naturen.

Så mærker du din krone åbne sig, og lyset strømmer ned igennem din krone, og forener jord og himmel i dit hjerte. Energien breder sig ud i alle dine celler, og det er som om alting vibrerer omkring dig. Du er hvor du skal være. “

Når du er klar strækker du dig blidt, krammer dig selv og takker for at være her❤

Hvad med de æteriske i skoven? De er en del af skoven, og ærer hvert et skift i årshjulet. Alferne har travlt med at bringe god energi til skovens beboere, og feerne støtter planternes vækst i alle cykler. Jeg ved ikke rigtigt med dragerne, måske søger de ind i bakkerne, i elverfolkets pragtfulde haller og sover vinteren ud? Eller også er de i deres æteriske væsen, og bringer kraftfuld energi til dem der tror? Hvad oplever du?

Den 14. oktober kan du møde mig på Lyngvej 16 i Hylke, hos Birgitte Meinert, her holder jeg foredrag og workshoppen: “Træd ind i den virkelige verden, om elverfolkets budskaber.”

Du kan læse mere her: Lyngvej 16. Jeg glæder mig til at se dig💚

Har du læst om elverfolket i min episke fantasy roman: Mórad Rún, hemmelighedernes ophav? Du kan læse mere her

Offentliggjort af Henriette Ditlevsen

Mærker du også den magiske verden række ud efter dig, når du går i skoven? Jeg skriver om Elvere og fauner, vætter og nisser. Spidsdrager og klægdrager. Alle dem du kan møde på skovturen. Men først og fremmest skriver jeg om det lys, der forbinder alle verdener, og den kraft som vi alle er en del af... Hjertelyset. Anaon.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: